Për Ne

Ne jemi një agjenci e dizajnit dhe zhvillimit që punon shumë për të ofruar gjëra të mira për
klientët dhe për të krijuar zgjidhje dixhitale të thjeshta, të dobishme dhe të bukura.
Vëmendja jonë ndaj detajeve dhe ekspertiza në UX dizajnit është ajo që na bën një
nga firmat më të mira të dizajnit në Evropën Juglindore.

procesi ynë

Informimi

Para se të fillojmë të dizajnojmë një produkt, ne mësojmë dhe fitojmë njohuri të përdoruesve dhe përpiqemi të kuptojmë kontekstin e tij në total. Faza e përcaktimit të produktit përcakton fazën e suksesit të ati produkti.

Hulumtimi

Pasi të bëjmë hulumtimin tonë do të dimë se për çfarë projekti është fjala në të vërtetë, çfarë duam të arrijmë me të, kush është audienca jonë e synuar dhe me cilat sfida përballen, mund të sjellim zgjidhjet e mundshme.

Analiza

Faza e analizës është ti vizatojmë njohuri që kemi, organizimi dhe bërja e konkluzioneve nga "çfarë" përdoruesit duan / mendojnë / kjo ndihmon dizajneret tanë të fillojnë të kuptojnë "pse" useart duan dhe kanë nevojë për atë zgjedhje.

Dizajnimi

Tani le ta ndërtojmë dizajnin. Kjo do të thotë të ndërtojm diçka të tillë: sitemap, User Flow , Mockup, Image, Icon, Color. Një nga gjërat më të rëndësishme për ne në këtë fazë është krijimi i whire frames apo kornizave.

Validation

Faza e vlefshmërisë fillon kur ndërfaqja e përdoruesit është bërë ose dizajni i besueshmërisë së lartë është përfunduar. Një produkt është i vlerësuar kur ne, me palët e interesuara dhe përdoruesit bëjm testimin e tyre në disa sesione.

Delivery

Sapo të dorëzojmë produktin, është koha për një raund tjetër të analizave. Në vend që të shikojmë rezultatet e hulumtimit, megjithatë, ne do të shohim në produktin përfundimtar duke punuar mirë dhe të sigurohemi që të gjithë janë të lumtur.

mbrapa çdo projekti
të shkëlqyeshëm,
është ekipi Precizion!